SkanPers kommunikation

Skanpers.no
Ledige stillinger Helse og omsorg

Helse, medisin og omsorg har et felles mål om å møte brukerne og pårørende med respekt og yte omsorg og tjenester på et høyt faglig nivå. En sektor som er for mennesker med medmenneskelighet, ambisjoner og visjoner om å ta vare på andre.

Medisin omfatter så vel kunnskap om å diagnostisere, behandle, kurere og forhindre sykdom, lindre smerte og forbedre og vedlikeholde helse, som det å praktisere denne kunnskapen.

Anestesisykepleier 
- Du er viktigere enn du tror!

Med høy kompetanse, omsorg, observasjonsevne og handlingskraft tar DU vare på mennesker. Takket være deg er våre kunder og deres pasienter i trygge hender. Det er vår jobb å sørge for at DU er i trygge hender! Les mer

Operasjonssykepleier
- Ansvar, forutsigbarhet og koordinering

Ditt overblikk og din evne til å beholde roen i stressede situasjoner definerer deg, du handler raskt & korrekt og er uunnværlig i teamet. 
Takket være DEG er pasienter og pårørende i trygge hender! Les mer

Mitandi
- Klinikken på Mitandi.

Familien Oldebråten jobber på privat dugnad med å forbedre klinikken på Mitandi. Vi befinner oss i Rwenzorifjellene i Uganda, på grensen til Kongo.
- et område med store helsemessige og humanitære utfordringer. Les mer...

Intensivsykepleier
- Faglig innsikt, yrkesstolthet og erfaring

Du har spesialisering innen akutt og kritisk sykdom, vant til å jobbe under press og kan formidle et budskap på en klar og effektiv måte. Les mer