SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Krødsherad Kommune

- Vår framtid, mitt ansvar.

Krødsherad kommune

Velkommen til Krødsherad - et flott sted å bo og leve!

Sentral på Østlandet, midt i Buskerud fylke finner du vår vakre bygd ved foten av Norefjell. Vi som bor i kommunen er svært stolte over den naturflotte bygda vår og deler gjerne opplevelsen med flere! Sommer som vinter kan du oppleve mye på kort avstand, nyte av vakre innsjøer med fine badestrender, og fantastisk høyfjell med eventyrlige turmuligheter. Her kan du velge mellom alt fra flotte naturaktiviteter til ulike spennende kulturtilbud, både innad i bygda og i umiddelbar nærhet. 

Krødsherad har også et rikt foreningsliv som engasjerer og gir våre innbyggere et bredt og godt tilbud, både for de helt unge og de godt voksne. Samtidig har du kort vei til byer som Hønefoss, Drammen og Kongsberg - kun 1,5 timers kjøring til både Oslo og Gardermoen.

Flytt hit da’vel!
Krødsherad kommune legger stor vekt på god omsorg for enkeltmennesket i alle livets faser. Barnehage, barne- og ungdomsskole og SFO. Forebyggende helse og godt tilrettelagte tjenester med ulike botilbud og et bra sykehjem, helse- og omsorgssenter som ligger idyllisk til ved Krøderfjorden. Her har vi også legekontor, helsesøster og fysioterapi, NAV kontor og tannlegekontor på samme sted.

Vi er en gjeng glade kolleger som venter på deg! 
Vi tar godt vare på hverandre og verner om såvel arbeidsmiljø som daglig trivsel. Hos oss er du sikret en variert arbeidsdag i en stabil personalgruppe som bryr seg om hverandre, og sammen skaper trygghet. Med en hærlig ledelse som er behjelpelig med bolig, barnehageplass, pps og fadderordning. Mindre stress, og harmoni for sjelen, våre barn kan vokse opp til trygge voksne.

I vår vakre kommune er der mye å se og mye å gjøre....

Krødsherad kommune en attraktiv arbeidsgiver
Krødsherad kommune en attraktiv arbeidsgiver
Krødsherad kommune en attraktiv arbeidsgiver

Geir Haukeland, fagansvarlig i Helse og omsorgssektoren, og innflytter i kommunen

“Som nyutdannet jobbet jeg for et vikarbyrå, og fikk muligheten til å jobbe mange ulike steder. Etter å ha hatt et oppdrag i Krødsherad, ble jeg værende og har hatt fast jobb her i snart 6 år. Årsaken er veldig gode kolleger, ansvar og store faglige utfordringer. Alle som jobber her har en fantastisk holdning til å gi pasientene en best mulig pleie/ behandling og oppfølging! Jeg stortrives som sykepleier i en kommune med stor takhøyde, gode kollegaer og faglig ansvar. Kan varmt anbefale deg å søke jobb i Krødsherad!” 

Vår framtid - mitt ansvar!

Krødsherad skal være en levende, trygg, optimistisk og romslig kommune, som

  • Leverer gode fellestjenester i alle livets faser til innbyggerne sine.
  • Stimulerer til utvikling, nyskaping, nytenking og gir gode vekstvilkår for enkeltmenneskers kreative ideer.
  • Forventer engasjement fra bygdas befolkning.

www.krodsherad.kommune.no  krodsherad.kommune@krodsherad.kommune.no

Har du spørsmål, om kommunen og hvilke muligheter som finnes her, ta gjerne kontakt!