SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Nordic Light

- Krill- & Fiskeolje fra verdens reneste farvann.

Nordic Light. Krillolje fra verdens reneste farvann
 
Krillolje fra verdens reneste farvann
Krilloljen som er brukt i produktet er fra den reneste krillen på markedet, og er fullspekket med positive virkestoffer som kroppen trenger. Krillen er fanget i de rene og kalde farvannene rundt Antarktis.

Nordic Light Krill- & Fiskeolje er en optimal sammensetning av krillolje og fiskeolje. Produktet er derfor svært rikt på både Omega-3 og antioksidanter. Nordic Light Krill- & Fiskeolje er godt for blant annet hjerte, hjerne, hud og ledd, og kan også styrke hukommelse og læring. Produktet inneholder Astaxanthin – en super-antioksidant som har en rekke positive effekter på helsen. Nordic Light Krill- & Fiskeolje er et norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Bedre livskvalitet
Føler du deg nedstemt eller deprimert? Trøtt og sliten? Et studie i livskvalitet konkluderte med at krillolje gir økt energi, hukommelse, konsentrasjonsevne, våkenhet og utholdenhet. Krillolje øker DHA nivået i blodet, og gir derfor en positiv effekt mot depresjoner. DHA-fettsyrer er byggestenene for lykkehormonet Serotonin. Studier viser at personer med depresjoner har lavere DHA nivå i blodet. 
Kilde: Evaluation of the effects of NKO on the quality of life of Hyperlipidemia patients.


Roser nordnorsk helseprodukt! Den slagrammede reiselivskongen Ragnar Wikstrøm gir Tromsø-firma æren for å ha fått helsen tilbake. Til å begynne med fikk han god oppfølging på Sykehuset Telemark, Kysthospitalet og sunnaas. Men det var først da han tok krill- og fiskeoljekapslene, som Tromsø-selskapet Arctic Light Products står bak, at formen virkelig gikk oppover, hevder gründeren.

Nordic Light. Krillolje fra verdens reneste farvann

Ser lyset med Nordic Light. 
Randi Forfang (50) har i en årrekke vært sterkt plaget med alvorlig leddgikt. Nå får hun hjelp av krillkapsler produsert i Tromsø. – Hverdagen er blitt en helt annen. I tillegg til mindre plager og smerter, er jeg mer opplagt, sier 50-åringen som fikk slått fast sykdommen for vel to år siden.