SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Blogg

0 comments

Hva er en leder?

Aug 28, 2013

Category: Du som leder

Under mange år i arbeidslivet hadde jeg en ganske forvridd forståelse av dette ordet. Begrep og betydning stemte ikke overens – i det hele tatt!

View Post

0 comments

Category: Du som leder

Suksess kommer ikke av seg selv, det kan jeg skrive under på. Livet som gründer er både tøfft og morsomt - jeg har tidligere sammenlignet det med å leve på en berg-og-dalbane. Det er hardt arbeid, innebærer lange dager som krever utholdighet, styrke, mot, iblandet litt flaks og tro på deg selv!

View Post

0 comments

Category: Du som leder

Norske bedrifter tar ikke kontroll og utnytter mulighetene over hvordan de fremstår på LinkedIn med en bedriftsprofil og gjennom å påvirke hvordan deres ansatte presenterer bedriften. Dette kan NettCoach.no hjelpe deg med.

View Post

3 comments

Category: Ellens hjørne

Med sunn Galskap og dårlig Hukommelse blir livet en fantastisk reise! Jeg vet ikke hvem som først sa det, men disse ordene gikk rett i hjertet mitt fra første gang jeg leste dem. Både i privat- og i jobb sammenheng følger de meg, for livet er for kort til ikke å ha det morsomt.

View Post

0 comments

Category: Du som leder

Iblant dukker det opp artikler man ikke glemmer. Lederweb.dk er en av de som titt og stadig deler artikler til ettertanke. Gå inn i en idiotfri sone er en av dem... "Du bestemmer selv hvor mange idioter du møter på jobben eller andre steder".

View Post

0 comments

"I think reputation is really all you have in life – and that´s something you´ve got to fight to protect” - Sir Richard Branson.

View Post

12742 comments

Fortell din historie for å bli "oppdaget" Vi mennesker har fortalt historier siden steinalderen. Lenge før TV, radio og sosiale medier underholdt mennesker hverandre gjennom å fortelle historier. Idag er historiene (Storytelling) en velbrukt metode innen næringslivet for å bygge og vedlikeholde sitt varemerke. ICA, Nike, IBM, Ford, Statoil og mange andre virksomheter vet at nettopp historiefortelling er en effektiv måte å nå og engasjere såvel medarbeidere som kunder og samarbeidspartnere.

View Post

3 comments

Category: Gjesteblogger

Når vi mennesker opplever noe godt vil vi gjerne dele det med andre. I den forbindelse vil jeg fortelle en historie som kunne ha vært fra virkeligheten.

View Post

1 comment

Category: Arbeidsgiver

50! Det skumle tallet som så mange er redde for. Spesielt de som vurderer å bytte jobb eller søke jobb. 50 er de nye 40. Gjelder dette også i arbeidslivet, eller er det bare livsgledesprederne som entusiastisk roper ut det glade budskap?

View Post

0 comments

Category: Du som leder

- Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, FRIdag?

View Post

Get this feed