SkanPers kommunikation

Skanpers.no
Ferievikarer Via legejobb og Jobbportalen.no

Søk sommerens ferievikarer gjennom Legejobb.no og SkanPers.no 
Legejobb.no har helt siden starten i år 2000 etablert seg som en viktig bidragsyter for å bedre rekrutteringen til bransjen. Gjennom vårt samarbeid med SkanPers.no øker vi vår service til våre kunder og dekker et større geografisk område. Dette sikrer at dine annonser når leger og sykepleiere både i Norge, Sverige og internasjonalt.

-Våre medarbeidere skal ha minst fem års erfaring innen intensiv- anestesi eller operasjon. Annonsering i kombinasjon med arbeidsgiverprofilering og omdømmebygging mot rett målgruppe gir oss godt kvalifiserte kandidater, ypperlig service og gode råd gjennom
et profesjonellt samarbeid.
Hege Indrehus, Florence24

Leger og sykepleier ønsker utfordringer i dynamiske, utfordrende og spennende fagmiljø - sørg for at du og din avdeling, ditt sykehus eller din klinikk styrker fagmiljøet i sommer, og opprettholder kapasiteten til pasientbehandling!

- Seriøs leverandør som gjør sitt ytterste når det gjelder service og rask behandling. Det er en stor fordel å være synlig på flere nettsider i Norge og Sverige gjennom en og samme partner, og vi har aldri opplevd at noe ikke har ordnet seg.
Krødsherad kommune, Thore Sveum

For mer informasjon om våre tjenester i inn- og utland kontakt ellen@legejobb.no