SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Blogg

Utnytt det beste i deg selv

Sep 24, 2013

OM VI LYKKES i forretninger, idrett, kjærlighet – Faktisk i det meste er i stor grad bestemt av vårt eget selvbilde. Folk som føler seg trygge på sin egenverdi synes å suge til seg suksess. Hell og lykke følger dem, deres mellommenneskelige forhold holder i årevis, og de får gjennomført ”alle” sine planer.

KONSENTRER DEG OM DET DU KAN
 – og fokuser på det. Mange fatter interesse for ett eller annet felt, men snart kjører de seg fast. De ser at andre har større fremgang, og dermed blir de motløse og gir opp. Men ofte er det den kjedsommelige gjentagelsen av visse øvelser som tilslutt bringer oss til målet. Mist aldri motet selv om noen later til å være dyktigere enn deg. Som regel er det ikke bare talentet som gir utslag, men også energien og pågangsmotet.

SE PÅ DEG SELV SOM EN FREMGANGSRIK PERSON
 
- Se for deg at du står foran en viktig utfordring, og er i full likevekt og breddfull av selvtillit. Idrettsfolk ser ofte for seg et viktig trekk om og om igjen, som for eksempel en glimrende scoring under en fotball kamp el. Hvis vi brenner slike positive bilder tilstrekkelig dypt inn i sinnet, blir de en del av underbevisstheten, og vi begynner å regne med at man skal lykkes.

FRIGJØR DEG FRA ANDRE MENNESKERS FORVENTNINGER 
– Vi er på rett vei når vi bestemmer oss for å slutte å være slik menneske ønsker at vi skal være. Vær fullt og helt deg selv! Hvis vi følger våre instinkter, vil de fleste av oss finne at vi utvikler visse varemerker. Det å oppdage og utvikle sin egenart er et viktig poeng for ens egen eksistens. Å unngå konformitet og utvikle små særegenheter er noe av det som hjelper oss frem til uavhengighet og selvtillit.

BYGG OPP ETT NETTVERK AV VENNER
 – En av de beste måtene å bygge opp selvtilliten på er å påse at du har de rette menneskene rundt deg. Sett alt inn for å bygge opp ett nettverk av mellommenneskelige forhold som du kan hente støtte og sjelelig næring fra. Mange tror at dette betyr å skaffe seg nye venner, men i virkeligheten ligger svaret i å utdype de vennskapene man egentlig har.

/Henning

Om Henning Aarsand
Hjelper bedrifter med å nå målene sine! Forretningsutvikling, markeds/salgskommunikasjon og eierinteresser i forskjellige selskaper.

Trenger din bedrift hjelp til å nå målene? Ta kontakt: Henning Aarsand –  47 45 00 20 40 eller henning.aarsand@gmail.comCategory: Inspirasjon

Kommentar?

Posted by yejepul on
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Order Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.