SkanPers kommunikation

Skanpers.no

Blogg

Kompetanse er bedriftens største ressurs!

Apr 30, 2014

Vi snakker om organisasjonens humane kapital - det handler om mennesker!
Vår tid preges av store endringer i arbeidslivet. Kampen om kompetansen er ikke lengre begrenset til geografi eller bransje. Konkurransen fra det internasjonale markedet øker, vi står foran et stort generasjonsskifte samtidig som vi studerer lengre og vi blir færre i arbeidsfør alder.

Arbeidsgivere som lykkes tiltrekke, rekruttere og beholde talentfulle medarbeidere klarer en svingende konjunktur på arbeidsmarkedet bedre enn andre. Det gir dem en verdifull konkurransefordel!

Rett person på rett plass er kritisk viktig i enhver bedrift, både for den som ansetter og den som ansettes.Arbeidsgivere må tenke langsiktig for å tiltrekke seg de - for dem - beste medarbeiderne. For det er ikke alltid at den kandidaten som er best på papir er best egnet for din arbeidsplass...

Ta ditt varemerke på alvor - andre gjør det!
Bedriftens omdømme, profesjonelle rykte og varemerke er firmaets største tilgang og konkurransefordel. Verdien av din bedrifts omdømme hjelper deg å posisjonere deg som en attraktiv arbeidsgiver. Det handler om å vite hva som gjør din bedrift unik, og kommunisere det ut til rett målgruppe.

Mennesker som opplever at de jobber i en virksomhet med et positiv og godt omdømme er stolte av arbeidsplassen sin. Det gir motivasjon og skaper trivsel, som igjen bygger lojalitet.

Et sterkt varemerke gjenspeiler bedriftens identitet. Det handler om myke verdier som skapes av mennesker. Det handler om historie, erfaring, felles mål og delte verdier til bedrift, ledelse og medarbeidere. Her ligger potensiale til å øke bedriftens tiltreknings og konkurransekraft! Det krever både innsats, mot og langsiktighet. Husk: Et positivt omdømme kommer aldri av seg selv; det må fortjenes og ivaretas!

Det handler om mennesker! Om dine fremtidige medarbeidere ikke vet hvor attraktiv du er som arbeidsgiver, hvordan skal du da tiltrekke mennesker med kloke hoder og gode hender til din virksomhet?

Solgul hilsen
//Ellen

Leder skrevet for Moderne Produksjon, i eksklusivt samarbeid med SkanPersCategory: Employer Branding

Tanker?

Posted by azuyvewop on
http://mewkid.net/buy-xalanta/ - Buy Amoxicillin Amoxil muj.zvwn.skandinaviskpersonell.no.gzn.sx http://mewkid.net/buy-xalanta/
Posted by aqenoyoku on
http://mewkid.net/buy-xalanta/ - Buy Amoxicillin Buy Amoxil dkn.yzeq.skandinaviskpersonell.no.ljl.nf http://mewkid.net/buy-xalanta/
Posted by DaltonEtesk on
Hello. And Bye.
https://zootovaryvsem.org/
https://talentoinfinito.com.ar/wp-includes/promo/

https://sites.google.com/view/dsj1alsy7d
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.